Log in | Register  | 
 
  Search For   in   
Profile |  Videos |  Comments |  Favorites |  Subscribers |  Friends
SaDeLaCond
Member Statistics
Profile Views: 50
Videos Member Viewed: 0
Owned Videos Views: 0
Published Videos: 0
Favorite Videos: 0
Profile Comments: 0
Subscribers: 0
Subscribed To: 0
Friends (0)
SaDeLaCond's Profile
  • Name: Samual De La Condamine
    Birthday: Jan 12, 1976
    Gender: Female
    City: Bothel
    Country: Azerbaijan
    Description:
    Pikavippi on kohtuullisesti hinnoitettua kulutuslainaluottoa paljon kalliimpi luotto. Pikalainan todellinen vuosikorkoprosentti voi muodostua erittäin mittavaksi riippuen pikavippipalvelun lainaehdoista. Kun lainanottaja ei ole varma kykeneekö pikavipin suorittamaan eräpäivään mennessä luotonantajalle, hänen kannattaa selvittää onko pikavippiyrityksen yleiset ehdot pikalainan lyhentämisen suhteen reiluja. Jos maksuaika ylittyy mutta lainaa kykene suorittamaan lainanantajalle, lainan korkosumma saattaa nousta huomattavaksi.

    Silloin kun luottoa siis tarvitsee, on hyvä aina hakea lainaa aluksi pankista mistä luoton voi ottaa lähes aina maltillisemmalla korolla ja muilla kuluilla kuin muualta. Silloin kun luottoa ei joka tapauksessa pankista myönnetä, on järkevää vertailla eri lainapalvelujen lainojen korkoja yms ja hakea kustannuksiltaan paras vaihtoehto.

    Pikavippi on melkoisen vähäinen lainasumma, tällainen laina voi olla euromäärältään muun muassa 600. Vipin saa lähes aina aivan kohta tililleen, sekä pienlainan luottoaika ei ole useimmiten kovin pitkä. Täällä operoi tällä hetkellä iso määrä pikaluottoyrityksiä, joidenka pikaluottorepertuaariin lukeutuu useimmiten runsas määrä suosittuja kulutusluottoja. Pikaluoton saa ilman vakuuksia, toisaalta pienlainan ottaminen vaatii kuitenkin kelpoisuutta lainaa varten sekä pysyvää asumista kotimaassa.
    Uuden 2013 lainmuunnelman takia pikalainayritysten joukko väheni huomattavasti, sillä pikavipeistä ei enää saanut pyytämään sillä tavoin mittavaa korkoprosenttia kuin aikaisemmin.
    Last Login: 3788 days ago
    Member Joined: 3788 days ago
    Profile URL:
Subscribers (0)
Videos (0)
Favorite Videos (0)
Subscribed To (0)
Profile Comments

This profile has no comments yet.

Log in to your account or sign up to post your comments.