Log in | Register  | 
 
  Search For   in   
Profile |  Videos |  Comments |  Favorites |  Subscribers |  Friends
Ju8236
Member Statistics
Profile Views: 70
Videos Member Viewed: 0
Owned Videos Views: 0
Published Videos: 0
Favorite Videos: 0
Profile Comments: 0
Subscribers: 0
Subscribed To: 0
Friends (0)
Ju8236's Profile
  • Name: Julius Camarena
    Birthday: Dec 26, 1928
    Gender: Female
    City: Hennickendorf
    Country: Luxembourg
    Description:
    Vippi on kohtuullisesti hinnoiteltua kulutuslainaluottoa rutkasti hinnakkaampi laina. Pikavipin oikea vuosikorko% voi syntyä erittäin huomattavaksi riippuen pikalainapalvelun luottoehdoista. Siinä tapauksessa kun lainanottaja ei ole varma kykeneekö luoton lyhentämään laina-aikana takaisin, lainaajan on fiksua selvittää onko vippiyrityksen yleiset ehdot pikalainan suorittamisen suhteen rehtejä. Jos maksuaika ylittyy mutta pikavippiä pystykään tilittämään takaisin, lainan korko saattaa nousta isoksi.

    Siinä tapauksessa kun luottoa siis on pakko saada, on järkevää aina kysyä sitä aluksi pankista josta luoton voi ottaa melkein aina kohtuulisemmalla korkotasolla ja muilla kustannuksilla kuin muualta. Silloin kun lainarahaa ei joka tapauksessa omasta pankista saa, on fiksua vertailla eri lainafirmojen lainojen kustannuksia ja valita koroltaan kohtuuhintainen vaihtoehto.

    Pikaluotto on jotakuinkin vähäinen rahaluotto, ja se saattaa olla euromäärältään vaikkapa 300. Luoton saa useimmiten aivan kohta omalle tililleen, mutta lainan lainan takaisinmaksuaika ei olekaan lähes aina erityisen pitkäkestoinen. Kotosuomessa toimii nykyään iso joukko pikalainafirmoja, joiden luottorepertuaariin lukeutuu useimmiten iso määrä kaikenlaisia kulutusluottoja. Pikaluoton saa halutessaan ilman vakuutta, tosin lainan vippaaminen edellyttää joka tapauksessa kelpoisuutta lainaan sekä vakituista elämistä kotosuomessa.
    Vuoden 2013 lakiuudistuksen takia pikavippifirmojen ryhmä kutistui huomattavasti, kun pienlainoista ei sen jälkeen pystynyt ottamaan niin isoa korkoprosenttia kuin ennen.
    Last Login: 3788 days ago
    Member Joined: 3788 days ago
    Profile URL:
Subscribers (0)
Videos (0)
Favorite Videos (0)
Subscribed To (0)
Profile Comments

This profile has no comments yet.

Log in to your account or sign up to post your comments.