Log in | Register  | 
 
  Search For   in   
Profile |  Videos |  Comments |  Favorites |  Subscribers |  Friends
EnStoddard
Member Statistics
Profile Views: 50
Videos Member Viewed: 0
Owned Videos Views: 0
Published Videos: 0
Favorite Videos: 0
Profile Comments: 0
Subscribers: 0
Subscribed To: 0
Friends (0)
EnStoddard's Profile
  • Name: Enrique Stoddard
    Birthday: Nov 26, 1982
    Gender: Female
    City: Gibsonia
    Country: Thailand
    Description:
    Vippi on asiallisesti hinnoitettua kulutuslainaluottoa aika tavalla hinnakkaampi laina. Pikavipin oikea vuosikorko saattaa syntyä hyvin huomattavaksi riippuen vippiyrityksen luottoehdoista. Siinä tapauksessa kun lainaaja ei ole varma kykeneekö pikalainan hoitamaan ajoissa takaisin, lainanottajan on järkevää selvittää onko pikalainafirman luottoehdot pienlainan takaisinmaksun suhteen rehtejä. Jos lainan maksuaika ylittyy ja vippiä pystykään hoitamaan takaisin, lainan korko voi kiivetä suureksi.

    Siinä tapauksessa kun luottoa siis haluaa ottaa, on fiksua aina kysyä sitä ensin pankista josta lainasumman saa lähestulkoon aina kohtuulisemmalla korkotasolla ja muilla kustannuksilla kuin muusta paikasta. Kun luottoa ei kuitenkaan omasta pankista saa, on viisasta vertailla eri lainafirmojen lainojen kustannuksia ja valita koroltaan paras ratkaisu.

    Pienlaina on aika lailla vähäinen luotto, tämänkaltainen laina voi olla rahamäärältään esim. 1000 euroa. Pikavipin saa halutessaan lähes aina kätevästi tililleen, ja pikavipin luottoaika ei olekaan monesti ollenkaan pitkäkestoinen. Kotosuomessa toimii tänään runsas ryhmä pikalainayrityksiä, joidenka pikavippirepertuaariin lukeutuu tavallisesti suuri joukko erisuuruisia pikavippejä. Rahalainan saa halutessaan ilman vakuuksia, joskin luoton ottaminen lainaksi edellyttää silti laina sekä pysyvää oleskelua täällä.
    Vuoden 2013 lakiuudistuksen myötä pienlainafirmojen määrä kutistui rutkasti, kun lainoista ei sen jälkeen saanut pyytämään siinä määrin isoa korkotasoa kuin aiemmin.
    Last Login: 3789 days ago
    Member Joined: 3789 days ago
    Profile URL:
Subscribers (0)
Videos (0)
Favorite Videos (0)
Subscribed To (0)
Profile Comments

This profile has no comments yet.

Log in to your account or sign up to post your comments.